Ride the rainbow!

Στην δύση μιας δύσκολης χρονιάς και την ανατολή  μια μάλλον εξαιρετικά  απρόβλεπτης, ας κατανοήσουμε όλοι αυτό: Ζούμε πια τον περισσότερο χρόνο μας μέσα στο μυαλό μας. Σιγουρευτείτε  λοιπόν ότι είναι ένα όμορφο μέρος για να υπάρχει κανείς.

Στο τέλος πάντα σήκωσε το κεφάλι ψηλά…

…Συχνά αναλογίζομαι τους διαφορετικούς χαρακτήρες που παίζουμε άθελα μας στην ζωή και την ιστορία των άλλων. Ίσως κακούργοι στην ζωή κάποιων, ήρωες στα μάτια κάποιων άλλων, χωρίς κανένα από αυτά τα χαρακτηριστικά να ανταποκρίνεται στο τύπο του ανθρώπου που είμαστε πραγματικά. Το πρίσμα μέσω του οποίου  οι άλλοι μας αντικρίζουν, χρωματίζεται από τον τρόπο που ανατράφηκαν, τις πεποιθήσεις και τις ιδιαίτερες εμπειρίες τους. Μερικοί άνθρωποι αναγνωρίζουν την λαμπερή προσωπικότητα μας ως αξιολάτρευτη και άλλοι ως ενοχλητική. Μερικοί μας θεωρούν αδύνατους και συναισθηματικούς και άλλοι νοιώθουν εξαιρετικά ασφαλείς να είναι δίπλα μας. Μερικοί πιστεύουν ότι είμαστε αγενείς και εγωιστές  και άλλοι σέβονται τον τρόπο που υποστηρίζουμε τον  ζωτικό μας χώρο.

Και τίποτα από όλα αυτά ενδεχομένως να μην ανταποκρίνεται  σε αυτό που πραγματικά εκπροσωπούμε  σαν οντότητες. Σε αυτό που πραγματικά είμαστε.

Επομένως σταματήστε να προσπαθείτε να ελέγξετε τον τρόπο που οι άλλοι σας βλέπουν, γιατί απλά δεν μπορείτε. Έχετε μηδενική εξουσία πάνω τους.

Απλά συνεχίστε να ζείτε με τον πιο αυθεντικό και χαρούμενο τρόπο που μπορείτε.

Να είστε αποφασισμένοι σε ότι και να κάνετε. Κι αν αρχικά φαίνεται ο δρόμος κλειστός να είστε απόλυτα σίγουροι ότι θα καταφέρετε να βρείτε έναν άλλο τρόπο  να φτάσετε στον τελικό σας προορισμό. Είναι απαραίτητο να είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι  στον προορισμό σας γιατί αν δεν έχετε αυτή την αποφασιστικότητα δεν θα κατορθώσετε  να πετύχετε τον στόχο σας.

…Ο ουρανός τελικά θα γίνει πιο λαμπρός. Και υπάρχει ένα υπέροχο, μεγαλόπρεπο ουράνιο τόξο  που φωτοβολεί αυτό το πνεύμα περιπέτειας και ελπίδας. Υπάρχουν απίστευτα πλούτη στην άκρη αυτού του ουράνιου τόξου. Στους νέους και για τους όχι τόσο μεγάλους  θα ήθελα να ευχηθώ για την καινούργια χρονιά: Σηκώστε το κεφάλι ψηλά και ατενίστε τον ορίζοντα… Ακολουθήστε το ουράνιο τόξο …Ride the rainbow..  Όσοι καταφέρουμε να φτάσουμε στο τέλος του δρόμου θα βρούμε την  φλέβα χρυσού που περιμένει να ανακαλυφθεί. Την φλέβα μιας ζωής  αυθεντικής, γνήσιας, αληθινής. Μιας ζωής πλούσιας.

Μην αρνηθείτε τον Λόγο. Μην αποφύγετε να κάνετε το καλό από φόβο. Μην προδώσετε την φύση σας παραδίδοντας  τα κλειδιά της ψυχής σας στην έμπρακτη θεληματική αμαρτία.

Τίποτα δεν είναι πολυτιμότερο από την Αγάπη. Γιατί εκείνους που είναι χωρισμένοι τους μαζεύει σε ένα και μπορεί να δημιουργήσει ταυτότητα γνώμης και για τους πολλούς ή για όλους χωρίς εναντιότητες. Γιατί ιδίωμα της αγάπης είναι να κάνει μια την γνώμη όσων την επιζητούν. Γιατί από την φύση του το αγαθό ενοποιεί και συγκρατεί τα διαιρεμένα, ενώ είναι φανερό ότι το κακό διαιρεί και καταστρέφει τα ενωμένα .

Η πίστη πείθει τον νου που είναι σε σύγχυση και πόλεμο να προσφεύγει στον Θεό /Δύναμη  που πιστεύει .Τον παρηγορεί και του ετοιμάζει όλα τα πνευματικά όπλα για θάρρος και ενίσχυση. Η ελπίδα λειτουργεί σαν εγγυητής της Θειας βοήθειας. Και η αγάπη τον κρατά αμετακίνητο από την Θεια στοργή και προσμονή.

Αν έπρεπε να διαλέξω  μια μόνο ευχή, κοιτάζοντας πίσω την ζωή μου και τις ζωές όλων αυτών που διασταυρώθηκα στην περιπέτεια των χρόνων μου μέχρι σήμερα, θα έλεγα μόνο τούτο:  Άσβεστη και αμετακίνητη μνήμη Θεού για την χρονιά που έρχεται

Του Θεού που ζει  μέσα μας. Ride the rainbow!!!

“We ride the rainbow
We touch the sky
We ride the rainbow
We don’t ask why” Axel Rudi Pell.

Καληνύχτα!

Καλή χρόνια σε όλους!

Nightcallers.gr

manos

Σκέψεις, ερωτήσεις,αγωνίες ,προσωπικές αναζητήσεις την ώρα που όλα τα σημαντικά δείχνουν να κάνουν παύση.... Θέλουμε να ελπίζουμε πως μέσα από τις δικές μας θεωρήσεις ,θα βρείτε και εσείς αφορμές και απαντήσεις στα διλήμματα του προσωπικού σας μονοπατιού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *