Το έχουμε; Η χώρα των Μπονγκ(part I)

Aς δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό σήμερα. Θα φτιάξουμε μια ιστορία μαζί. Θα ξεκινήσω εγώ βάζοντας ένα πλαίσιο και στην συνέχεια μέσω επιλογών που θα σας δίνω ή μέσω προτάσεων που θα μου κάνετε θα την εξελίξουμε παρέα.

Το χουμε; Είμαι σίγουρος πως ναι! Πάμε λοιπόν…

Μια φορά και ένα καιρό , σε μια άκρη ενός μικρού μπλε  πλανήτη υπήρχε ένα μικρό κατάφυτο νησάκι. Το νησάκι περικυκλωμένο από την απέραντη θάλασσα, ήταν γνωστό ως η χώρα των Μπονγκ.

Οι Μπογκ  ήταν μια φυλή από μικροσκοπικά  κατακόκκινα ανθρωπάκια, τα οποία ζούσαν οργανωμένα σε κοινότητες. Η κοινωνική τους ιεραρχία και δομή  δεν ήταν πολύ διαφορετική από αυτή που γνωρίζουμε. Η οικογένεια ήταν ο πυρήνας, υπήρχαν σχολεία, εργασίες, πολιτική και νομοθετική εξουσία καθώς και οι οικείες οικονομικές συναλλαγές. Σχεδόν μια ζωή με την δική μας οργάνωση.

Οι Μπογκ είχαν τα δικά μας χαρακτηριστικά με την διάφορα ότι ήταν πολύ μικροί σε μέγεθος και  ήταν όλοι κόκκινοι και πολύ χαρούμενοι. Το κόκκινο ήταν το αγαπημένο τους χρώμα και η ζωή τους  πλημυρισμένη από χρώματα. Οι δρόμοι τους, τα σπίτια τους, τα δέντρα και τα λουλούδια τους, όλα μια πολύχρωμη  αρμονική παλέτα. Μόνο ένα χρώμα σχεδόν μισούσαν. Το μώβ! Τους στεναχωρούσε αυτό το χρώμα. Τους γέμιζε θλίψη και απέχθεια και  το  είχαν συνδυάσει με πολύ δυσοίωνες καταστάσεις. Το μωβ δεν υπήρχε πουθενά!!!!

Πουθενά;;;;

Ας γνωρίσουμε τον Πίου.  Ο Πίου ήταν  ένας πανέμορφος  έφηβος  Μπογκ, πανέξυπνος και γεμάτος κέφι για ζωή. Περπατούσε σχεδόν με  χοροπηδητά, τραγουδώντας ,μιλώντας δυνατά και ψάχνοντας σχεδόν κάθε μέρα  ένα καινούργιο παιχνίδι. Ωστόσο ο Πίου είχε μια μικρή  ιδιαιτερότητα ….Ήταν μωβ ! Οι γονείς του ήταν κόκκινοι , τα αδέρφια του ήταν κατά κόκκινα και οι φίλοι του…..

Ωπα  λάθος!  Ο Πίου δεν είχε φίλους… Ο Πίου ήταν μωβ!!!

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Επιλογές:

Α.Ο Πίου πάει σε ειδικό σχολείο.

Β.Ο Πίου πάει σε κανονικό σχολείο.

Γ.Ο Πίου δεν μπορεί να πάει σχολείο γιατί είναι μωβ.

Δ. Ότι άλλο  σχετικό πιστεύετε ότι θα μπορούσε να συμβεί.

Η διαδικασία γνωστή… Οι επιλογές σας στα σχόλια ή στο info@nightcallers.gr.

Καληνύχτα!

Nightcallers.gr

manos

Σκέψεις, ερωτήσεις,αγωνίες ,προσωπικές αναζητήσεις την ώρα που όλα τα σημαντικά δείχνουν να κάνουν παύση.... Θέλουμε να ελπίζουμε πως μέσα από τις δικές μας θεωρήσεις ,θα βρείτε και εσείς αφορμές και απαντήσεις στα διλήμματα του προσωπικού σας μονοπατιού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *