Σε ένα παγκάκι με τον Θεό!


Άνθρωπος: Θεέ, αν είσαι εκεί, μπορείς να με ακούσεις;

Ο Θεός: παιδί μου, είμαι πάντα εδώ και ακούω κάθε σου λέξη.

Άνθρωπος: Αισθάνομαι χαμένος και μόνος. Δεν ξέρω τι να κάνω με τη ζωή μου.

Ο Θεός: Μην φοβάσαι, γιατί είμαι μαζί σου. Δεν είσαι ποτέ μόνος και έχω ένα σχέδιο για σένα. Εμπιστεύσου με και θα σε καθοδηγήσω.

Άνθρωπος: Γιατί υπάρχει τόση δυστυχία στον κόσμο; Γιατί συμβαίνουν άσχημα πράγματα σε καλούς ανθρώπους;

Ο Θεός: Να ξέρετε ότι κλαίω μαζί σας στον πόνο σας. Ο κόσμος είναι διαλυμένος, αλλά εργάζομαι για να φέρω τη θεραπεία και τη λύτρωση. Να έχετε πίστη στην αγάπη μου και να ξέρετε ότι είμαι μαζί σας στις πιο σκοτεινές σας στιγμές.

Άνθρωπος: Πώς μπορώ να έχω πίστη όταν υπάρχει τόσος πόνος και αδικία;

Ο Θεός: Πώς μπορώ να αντιμετωπίσω τη δυστυχία και την αδικία; Ζητώ όμως να αναζητήσετε το φως μέσα στο σκοτάδι. Γίνε πηγή αγάπης και συμπόνιας στον κόσμο και εμπιστεύσου ότι εργάζομαι μέσω εσένα για να επιφέρω την αλλαγή. Μη χάνετε την ελπίδα, γιατί είμαι ο Θεός της δικαιοσύνης και του ελέους.

Άνθρωπος: Σ’ ευχαριστώ, Θεέ μου. Θα προσπαθήσω να έχω πίστη και να είμαι μια δύναμη για το καλό στον κόσμο.

Ο Θεός: Είμαι πάντα εδώ για σένα. Πήγαινε ειρηνικά και να ξέρεις ότι δεν είσαι ποτέ μόνος.

Άνθρωπος: Θεέ μου, έχω κι εγώ απορίες σχετικά με τον σκοπό της ζωής μου. Γιατί είμαι εδώ;

Ο Θεός: Παιδί μου, σε δημιούργησα με έναν μοναδικό σκοπό. Είσαι εδώ για να αγαπάς και να υπηρετείς τους άλλους, να φέρεις φως στον κόσμο και να εκπληρώσεις τις δυνατότητες που έχω τοποθετήσει μέσα σου. Αναζήτησέ με με προσευχή και διαλογισμό, και θα σου αποκαλύψω το σχέδιό μου για σένα.

Άνθρωπος: Αλλά τι θα γίνει αν κάνω λάθη ή αν αποτύχω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σου;

Ο Θεός: Να θυμάσαι ότι είμαι Θεός της χάρης και της συγχώρεσης. Τα λάθη σου δεν σε καθορίζουν και είμαι πάντα έτοιμος να σου προσφέρω μια νέα αρχή. Εμπιστευτείτε την αγάπη μου και θα σας βοηθήσω να βρείτε το δρόμο σας.

Άνθρωπος: Σ’ ευχαριστώ, Θεέ μου. Θα προσπαθήσω να κατανοήσω το σχέδιό σου για μένα και θα εμπιστευτώ την καθοδήγησή σου.

Ο Θεός: Είσαι το πολύτιμο δημιούργημά μου και θα είμαι πάντα εδώ για να σε υποστηρίζω και να σε καθοδηγώ. Περπάτησε με πίστη και αγάπη, και θα βρεις την εκπλήρωση στην εκπλήρωση του σκοπού σου.

Άνθρωπος: Θεέ μου, αγωνίζομαι επίσης με τις σχέσεις στη ζωή μου. Πώς μπορώ να περιηγηθώ στις πολυπλοκότητες της αγάπης και της φιλίας;

Ο Θεός: Αγάπη! Η αγάπη βρίσκεται στο κέντρο της ύπαρξής μου και σε έχω σχεδιάσει για να διαμορφώνεις σχέσεις. Προσπάθησε να αγαπάς τους άλλους όπως σε αγάπησα εγώ, με υπομονή, καλοσύνη και κατανόηση. Να συγχωρείτε γρήγορα και να θυμώνετε αργά, και θα διαπιστώσετε ότι οι σχέσεις σας θα γεμίσουν με τη χάρη μου.

Άνθρωπος: Αλλά τι γίνεται με τον πόνο της απόρριψης και της προδοσίας;

Ο Θεός: Ξέρω ότι οι πληγές της απόρριψης και της προδοσίας είναι βαθιές, αλλά να θυμάστε ότι εγώ είμαι η απόλυτη πηγή αγάπης και θεραπείας. Όταν πληγώνεστε, στραφείτε σε μένα και θα σας παρηγορήσω. Εμπιστευτείτε την πίστη μου και θα φέρω στη ζωή σας ανθρώπους που θα σας αγαπούν και θα σας στηρίζουν σε όλα.

Άνθρωπος: Σ’ ευχαριστώ, Θεέ μου. Θα προσπαθήσω να αγαπώ τους άλλους όπως εσύ με αγάπησες και να βρίσκω δύναμη σε σένα στις δύσκολες στιγμές.

Ο Θεός : Δεν είσαι ποτέ μόνος.

Tip: ΥNWA( You will never walk alone!)

Καληνύχτα!

Nightcallers.gr

manos

Σκέψεις, ερωτήσεις,αγωνίες ,προσωπικές αναζητήσεις την ώρα που όλα τα σημαντικά δείχνουν να κάνουν παύση.... Θέλουμε να ελπίζουμε πως μέσα από τις δικές μας θεωρήσεις ,θα βρείτε και εσείς αφορμές και απαντήσεις στα διλήμματα του προσωπικού σας μονοπατιού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *