Περίεργο ταξίδι και αυτό…

Τι περίεργη περιπέτεια είναι αυτή που ξεκινήσαμε… Όλοι εμείς… Οι πολλοί λίγοι ή λίγο περισσότεροι που έχουν γίνει μέλη και κομμάτια της ομάδας.

Team -Nightcallers.gr λοιπόν. Απόψεις, αλληλεπίδραση, ψάξιμο, διαφωνία, διαύγεια, εγρήγορση. Όπως και να έχει πάντως εξέλιξη. Long way up.Για όλους όσους συμμετέχουμε στο ταξίδι .

Το ταξίδι αυτό ξεκίνησε σαν ένας μικρός περίπατος  γύρω από το τετράγωνο, και από την μια στιγμή στην άλλη , με την μια αφορμή να διαδέχεται την επόμενη, ο μικρός περίπατος εξελίσσετε σε πορεία συναρπαστική. Μια πορεία που καλωσορίζει οποιονδήποτε έχει διάθεση .

Για μια ακόμα φορά επαναλαμβάνω ότι δεν έχω την διάθεση να παίξω τον ρόλο δάσκαλου  ούτε θεωρώ ότι έχω όλες τις απαντήσεις. Πιστεύω ωστόσο ότι έχω κατάλληλες ερωτήσεις. Ερωτήσεις  που αρχικά απευθύνονται προς τον εαυτό μου ,τις πιο ήσυχες ώρες της ημέρας ή μάλλον της νύχτας και σε δεύτερο χρόνο περνάνε στο «χαρτί».

Φαίνεται λοιπόν ότι αυτή η διαδικασία, κάνει αυτό το blog λίγο ιδιαίτερο. Δεν  έχει να κάνει με διαλέξεις και σεμινάρια. Αυτό το blog  και το ταξίδι που έχει ξεκινήσει, δίνει την ελπίδα ότι μπορεί  να αλλάξει την ζωή κάποιων ανθρώπων προς το καλύτερο. Κυρίως γιατί έχει καταφέρει ήδη να αλλάξει συνήθειες , τρόπο σκέψεις και συμπεριφορών σε αρκετούς από εμάς.

Και έτσι , ενώ  το nightcallers.gr  δημιουργήθηκε με αφορμή την αγάπη για την γραφή και με αρκετή δόση πειραματισμού, δείχνει να μεταλλάσετε σε μια προσπάθεια ουσιαστικά να κάνει ανθρώπους λίγο πιο καλούς , και γιατί όχι λίγο πιο ευτυχισμένους. Τουλάχιστον αυτή φαίνεται να είναι  η επίδραση που έχει σε μένα και αυτά είναι τα μηνύματα που προσλαμβάνω από εσάς.

Από τα πιο σημαντικά κομμάτια του παζλ της ζωή  μας ……  συναισθήματα, στιγμές, χαμόγελα και ίσως λίγα δάκρυα. Και εδώ μέσα θα βρείτε πολλά από αυτά.

…..Πέφτεις, σηκώνεσαι, κάνεις λάθη, ζεις, μαθαίνεις. Είσαι άνθρωπος, όχι τέλειος. Έχεις πληγωθεί, αλλά είσαι ζωντανός. Σκεφτείτε πόσο πολύτιμο προνόμιο είναι να είσαι ζωντανός – να αναπνέεις, να σκέφτεσαι, να απολαμβάνεις και να κυνηγάς τα πράγματα που αγαπάς. Μερικές φορές υπάρχει θλίψη στο ταξίδι μας, αλλά υπάρχει επίσης και  πολλή ομορφιά.

Πρέπει να συνεχίσουμε να βάζουμε το ένα πόδι μπροστά από το άλλο ακόμα και όταν πονάμε, γιατί ποτέ δεν θα μάθουμε τι μας περιμένει ακριβώς  μετά από τη επόμενη  στροφή…

Και εγώ από εδώ, θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να μην σας αφήσω να τα παρατήσετε.

Καληνύχτα!

Υ.Γ. Ακόμα στέλνετε mails σχετικά με το “Πάθος “ οπότε θα χρειαστώ λίγο χρόνο ακόμα προκειμένου να προλάβουν να στείλουν όσοι θέλουν αλλά και να τα συλλέξω και να τα παρουσιάσω.

Nightcallers.gr

manos

Σκέψεις, ερωτήσεις,αγωνίες ,προσωπικές αναζητήσεις την ώρα που όλα τα σημαντικά δείχνουν να κάνουν παύση.... Θέλουμε να ελπίζουμε πως μέσα από τις δικές μας θεωρήσεις ,θα βρείτε και εσείς αφορμές και απαντήσεις στα διλήμματα του προσωπικού σας μονοπατιού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

  1. Ο/Η elena λέει:

    Τα πάντα στη ζωή μας ξεκινούν απλά με ένα μικρό βήμα ….το θέμα είναι να πάρεις το ¨ρίσκο”και απλά να το κάνεις……όλα τα υπόλοιπα με έναν μαγικό τρόπο έρχονται……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *