Μια σύντομη ιστορία…

Μου αρέσουν τα ανοιχτά αφηγήματα…Αυτά που έχουν αρχή αλλά όχι ένα τέλος…Σου δίνουν την ευκαιρία να ολοκληρώσεις την ιστορία όπως έχεις διάθεση εσύ! 😎

…Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχε μια πανίσχυρη και μυστηριώδης γυναίκα που ονομαζόταν Εσμεράλντα και φημολογείται ότι είχε την ικανότητα να ελέγχει το μυαλό. Πολλοί αναρωτιόντουσαν αν γεννήθηκε με αυτό το χάρισμα ή αν το είχε αποκτήσει με κάποιο τρόπο μέσα από τις πολλές δοκιμασίες και τα βάσανα της ζωής της.

Anything you can’t control in life is teaching you how to let go. Nightcallers.gr

Παρά την έμφυτη δύναμή της, η Εσμεράλντα ήταν πάντα προσεκτική με το χάρισμά της. Ήξερε ότι η ικανότητα να ελέγχει το μυαλό των άλλων ήταν ένα δίκοπο μαχαίρι, που μπορούσε να χρησιμοποιηθεί τόσο για καλό όσο και για κακό.

Μια μέρα, μια ομάδα ταξιδιωτών συνάντησε την Εσμεράλντα, ζητώντας τη βοήθειά της για να νικήσει έναν επικίνδυνο εχθρό. Είχαν ακούσει θρύλους για τις μυστηριώδεις δυνάμεις της και πίστευαν ότι ήταν η μόνη που θα μπορούσε να τους βοηθήσει στην αναζήτησή τους.

Μετά από πολλές διαβουλεύσεις, η Εσμεράλντα συμφώνησε να βοηθήσει τους ταξιδιώτες. Αλλά για να το κάνει αυτό, θα έπρεπε να διεισδύσει βαθιά στο μυαλό τους και να αποσπάσει τις πληροφορίες που ήταν απαραίτητες για να νικήσει τον εχθρό τους. Καθώς βυθιζόταν στις σκέψεις τους, ανακάλυψε ότι ο καθένας τους είχε μυστικά, φόβους και επιθυμίες που κρατούσε κρυμμένα από τον κόσμο.

Χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις της στον έλεγχο του νου, η Εσμεράλντα κατάφερε να αποσπάσει τις απαραίτητες πληροφορίες από το μυαλό του καθενός τους. Καθώς όμως το έκανε αυτό, ένα σκοτάδι άρχισε να τρυπώνει στις δικές της σκέψεις, δελεάζοντάς την με τη δύναμη που κατείχε.

Οι ταξιδιώτες νίκησαν τελικά τον εχθρό τους, αλλά καθώς έφευγαν, ένιωθαν το βάρος της δύναμης της Εσμεράλντα να τους παραμονεύει.

Στο τέλος, οι ταξιδιώτες δεν μπόρεσαν ποτέ να ξεχάσουν την Εσμεράλντα και συχνά αναρωτιόντουσαν τι απέγινε. Είχε καταβροχθιστεί από τη δύναμή της ή είχε μάθει να την αξιοποιεί για το γενικότερο καλό;

Και έτσι η ιστορία της Εσμεράλντα, της ισχυρής γυναίκας με το χάρισμα του ελέγχου του νου, βρήκε μόνιμη θέση στις ιστορίες της χώρας, λειτουργώντας ως προειδοποίηση για τους κινδύνους που κρύβει η δύναμη του ελέγχου του νου των άλλων…

…..

Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!😊😊😊

Καληνύχτα!

Nightcallers.gr

manos

Σκέψεις, ερωτήσεις,αγωνίες ,προσωπικές αναζητήσεις την ώρα που όλα τα σημαντικά δείχνουν να κάνουν παύση.... Θέλουμε να ελπίζουμε πως μέσα από τις δικές μας θεωρήσεις ,θα βρείτε και εσείς αφορμές και απαντήσεις στα διλήμματα του προσωπικού σας μονοπατιού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *