Μην κοιτάς πίσω

Ποτέ μην κοιτάς πίσω, δεν υπάρχει τίποτα για εσένα εκεί!

nightcallers.gr

manos

Σκέψεις, ερωτήσεις,αγωνίες ,προσωπικές αναζητήσεις την ώρα που όλα τα σημαντικά δείχνουν να κάνουν παύση.... Θέλουμε να ελπίζουμε πως μέσα από τις δικές μας θεωρήσεις ,θα βρείτε και εσείς αφορμές και απαντήσεις στα διλήμματα του προσωπικού σας μονοπατιού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

 1. Ο/Η @ λέει:

  Πίσω=Παρελθόν.
  Παρελθόν, Παρόν, Μέλλον….. τόσο διαφορετικά,τόσο ίδια,τόσο αλληλένδετα!
  …..Στο παρελθόν οφείλεις όλα όσα έγινες,ότι είσαι και ότι θα , είσαι!
  Όσα άξιζε να ζήσεις,και όσα όχι, όσα σε συμμαδεψαν βαθιά και σου άνοιξαν πληγές,πληγές που δυσκολεύτηκες να κλείσεις……..
  Το μυαλό τι τέλειο όργανο!!!!Σου δίνει την δυνατότητα να ξεχνάς ότι σε πλήγωσε,να σου δίνει δύναμη και αυτό που σε έκαψε να σε ξαναγενναει σαν τον φοίνικα!!!
  Μέσα εκεί όμως, υπάρχουν πράγματα που όταν γυρίζεις πίσω και τα κοιτάς ζεσταίνεται η καρδιά σου,σου φτιάχνουν την διάθεση,σε κάνουν να σκας ένα πονηρό , ίσως και ,λάγνο χαμόγελο!!!!!Τότε,δεν αξίζει να κοιτάξεις πίσω;;;Γιατί όχι;; Επειδή είναι κάτι που τελείωσε;Επειδή είχε ημερομηνία λήξης;Επειδή ήταν στιγμές κλεμμένες…..;;;
  Ότι σε κρατάει σε εγρήγορση και ευφραινει την ψυχή σου,ακόμη κι αν ανήκει στο παρελθόν,κράτησε το ζεστό στη μνήμη σου γιατί σημαίνει ότι άξιζε,γιατί ήταν αληθινό κι ας κράτησε όσο κράτησε!
  Κράτησε το , λοιπόν, σαν πολύτιμο θησαυρό απλά μην μείνεις εκεί!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *