Μήπως ήρθε η ώρα;

Μήπως πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουμε να είμαστε τόσο συγχωρητικοί; Έχω την εντύπωση ότι τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν! Nightcallers.gr

manos

Σκέψεις, ερωτήσεις,αγωνίες ,προσωπικές αναζητήσεις την ώρα που όλα τα σημαντικά δείχνουν να κάνουν παύση.... Θέλουμε να ελπίζουμε πως μέσα από τις δικές μας θεωρήσεις ,θα βρείτε και εσείς αφορμές και απαντήσεις στα διλήμματα του προσωπικού σας μονοπατιού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

 1. Ο/Η Τάκης Δημητρίου λέει:

  Τα 7 “κλειδιά” που ξεκλειδώνουν τη συνειδητότητα της Ευημερίας στη ζωή!
  • Αναγνώρισε και απελευθέρωσε τη νοοτροπία του θύματος (Αν την έχεις). Δεν είσαι θύμα. Αν ζηλεύεις παραδέξου το στον εαυτό σου και αποφάσισε να σταματήσεις να το κάνεις!
  • Προσπάθησε να εξερευνήσεις και να κατανοήσεις τη φύση της ευημερίας. Δηλαδή τι είναι και πως γίνεται πραγματικότητα. Προσπάθησε να καταλάβεις ότι η ευημερία βρίσκεται παντού και είναι απεριόριστη.
  • Δημιούργησε το δικό σου «στενό κύκλο» από ανθρώπους που σε αποδέχονται έτσι όπως είσαι, σε στηρίζουν και σε νοιάζονται. Πολλαπλασίασε τα περιβάλλοντα ευημερίας στα οποία συμμετέχεις και ελάττωσε τα περιβάλλοντα έλλειψης, στέρησης, ασχήμιας και πόνου που επιλέγεις να είσαι.
  • Άρχισε να εφαρμόζεις ένα καθημερινό πρόγραμμα αυτοβελτίωσης σου με στόχο να αποκτήσεις τη συνειδητότητα της ευημερίας. Κάθε σου σκέψη, κάθε σου δράση εκεί να στοχεύει. Προσπάθησε να εντοπίσεις και να καταλάβεις όχι μόνο τι αποφεύγεις αλλά και που στοχεύεις, τι σκέφτεσαι και τι οραματίζεσαι τον περισσότερο καιρό.
  Randy Gage

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *