Η πρόσθεση τελικά είναι η πιο δύσκολη πράξη.

Η γενιά μας θα αποτύχει στις προκλήσεις που τις έτυχαν για δυο κυρίως λόγους:

1.Χάσαμε όλους τους  δεσμούς εμπιστοσύνης που θα μπορούσαμε να έχουμε  ως ηγέτες, ως μέλη μιας ομάδας, ως πολίτες, ως θρησκεία, ως σύντροφοι, ως γονείς, ως φίλοι, ως συνάδερφοι, ως εραστές. Αποτύχαμε να κτίσουμε  δεσμούς εμπιστοσύνης ακόμα και με το ίδιο μας το εαυτό. Γύρω μας κυριαρχεί η διαίρεση .

2.Δειχνουμε εξαιρετικά απρόθυμοι, εξαιρετικά τεμπέληδες να κάνουμε μια ακόμα προσπάθεια να  κατασκευάσουμε  καινούργια θεμέλια πάνω στα οποία θα ανοικοδομήσουμε την πίστη μας προς τα πάντα γύρω μας. Η πρόσθεση τελικά φαίνεται να είναι η πιο δύσκολη πράξη.

Η μαγεία, η αλήθεια, η αυθεντικότητα, η συμπόνια, η πίστη, το κουράγιο και η αγάπη δεν έχουν ατζέντα. Η μόνη στιγμή που μετράει είναι αυτό το δευτερόλεπτο. Ενέργησε τώρα.

Ευγενική υπενθύμιση: Ένα πουλί που κάθεται σε ένα δέντρο δεν φοβάται ποτέ το σπάσιμο του κλαδιού, επειδή η εμπιστοσύνη του δεν είναι στο κλαδί αλλά στα φτερά του. Μην αφήνετε κανένα να κλονίσει την  πίστη στον εαυτό σας.

Καληνύχτα!

nightcallers.gr

manos

Σκέψεις, ερωτήσεις,αγωνίες ,προσωπικές αναζητήσεις την ώρα που όλα τα σημαντικά δείχνουν να κάνουν παύση.... Θέλουμε να ελπίζουμε πως μέσα από τις δικές μας θεωρήσεις ,θα βρείτε και εσείς αφορμές και απαντήσεις στα διλήμματα του προσωπικού σας μονοπατιού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *