Η ζωή είναι στο τώρα!


Η ζωή είναι πραγματική, ουσιαστική και  διαθέσιμη μόνο στο παρόν. Γι αυτό  πρέπει να διαλέγουμε τα μονοπάτια μας, με τέτοιο τρόπο ώστε το όλα τα βήματα που κάνουμε, να οδηγούν στο εδώ και στο τώρα.    (Thich Nhat Hanh)
Βρείτε το χρόνο να διαβάσετε, να μυρίσετε τα λουλούδια, να δώσετε σάρκα και οστά στα όνειρά σας, να πιείτε ένα καφέ με έναν φίλο, να μάθετε μια νέα τέχνη, ένα χόμπι, να γράψετε ένα γράμμα, να ετοιμάσετε μια τούρτα έκπληξη, να πάτε κάπου ξεχωριστά, να είστε πραγματικά με το άτομο που αγαπάτε ή ακόμα και να μην κάνετε απολύτως τίποτα για λίγο…
Βρείτε χρόνο να κάνετε ότι σας αρέσει… Ομολογήστε την αλήθεια που κουβαλάτε στην καρδιά σας σαν κρυμμένο θησαυρό… Μα κάντε το τώρα…. Που ακόμα μετράει… Δεν υπάρχει χρόνος για καμιά άλλη επιλογή!
Η ζωή είναι στο τώρα!

nightcallers.gr

manos

Σκέψεις, ερωτήσεις,αγωνίες ,προσωπικές αναζητήσεις την ώρα που όλα τα σημαντικά δείχνουν να κάνουν παύση.... Θέλουμε να ελπίζουμε πως μέσα από τις δικές μας θεωρήσεις ,θα βρείτε και εσείς αφορμές και απαντήσεις στα διλήμματα του προσωπικού σας μονοπατιού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *