Ερωτήσεις για σκέψη

Και ενώ εξακολουθώ να συγκεντρώνω τις απαντήσεις σχετικά με το τελευταίο post,μια ιδέα πέρασε από τα μυαλό μου σαν αστραπή!!!!😎😎😎⚡⚡⚡

The biggest lie : ‘Be with someone who makes you happy.’ The truth: Happiness is something you create on your own. Be with someone who adds to it..NIghtcallers.gr

Πως μπορώ να βοηθήσω όσους μου  εμπιστεύονται τον χρόνο τους και με επισκέπτονται στο πνευματικό μου σπίτι, ακόμα και όταν εγώ  απουσιάζω;;; Πως μπορώ να σας τσιγκλήσω για λίγο παραπάνω από την διάρκεια που αφιερώνεται για να διαβάσετε ένα άρθρο ;

Θα ονομάσω την ενότητα Ερωτήσεις για σκέψη… Θα διαλέγω μια ερώτηση, θα την απευθύνω σε εσάς και εσείς έχετε την διακριτική ευχέρεια:1. Nα την σκεφτείτε απλά,2. Να μοιραστείτε τις σκέψεις σας στο info@nightcallers.gr 3. Να τη αγνοήσετε!

Απλώς θα ήθελα από εσάς μια μικρή δέσμευση κατά την διαδικασία… Να έχετε τον εαυτό σας προτεραιότητα, να έχετε σεβασμό προς τον εαυτό σας, να πιστεύετε σε εσάς και την αξία σας και τελικά να είστε απόλυτα ειλικρινής με τον εαυτό σας!

Πάμε λοιπόν:

Ερώτηση : Πως οφείλω να ζήσω σήμερα για να δημιουργήσω το αύριο που επιθυμώ;

Αυτά τα λίγα για σήμερα.. Πάρτε τον χρόνο σας… Καναπέ, ένα ποτηράκι κρασί, ησυχία και σκέψη… Ή οκλαδόν στην άμμο, με την θάλασσα να απλώνεται απέραντη μπροστά σας και να σας ησυχάζει… Σκέψη!

Καληνύχτα!

Nightcallers.gr

manos

Σκέψεις, ερωτήσεις,αγωνίες ,προσωπικές αναζητήσεις την ώρα που όλα τα σημαντικά δείχνουν να κάνουν παύση.... Θέλουμε να ελπίζουμε πως μέσα από τις δικές μας θεωρήσεις ,θα βρείτε και εσείς αφορμές και απαντήσεις στα διλήμματα του προσωπικού σας μονοπατιού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

2 Απαντήσεις

  1. Ο/Η Δημήτρης Ζάγουρας λέει:

    Προσπάθησε να ζεις ποιοτικά , ζήσε την ζωή σου με σεβασμό προς τους άλλους , αλλά και την ίδια την Ζωή. Η ζωή εξάλλου δεν είναι κάτι που το απέκτησες με κόπο ή τρόπο. Η ζωή σου δόθηκε όπως τα δανεικά που σε εύλογο χρονικό διάστημα ο δανειοδότης, θα την πάρει πίσω. Δεν γνωρίζεις το πότε αλλά το σίγουρο είναι αυτό. Το αύριο που επιθυμούμε πρέπει να είναι ο αντικατοπτρισμός του σήμερα αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές. Εξάλλου μπορεί να μην υπάρχει αύριο για τον καθένα.

  2. Ο/Η Sofia λέει:

    Να ζήσω το σήμερα χωρίς να επιθυμώ κάτι στο αύριο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *