Για την ελπίδα 2022…

365 νέες μέρες, 365 καινούργιες ευκαιρίες!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είχαμε κάποιες δυσκολίες τελευταία. Υπήρξαν τραγωδίες και κακουχίες τριγύρω, και μερικές φορές είναι δύσκολο να δεις αν υπάρχει κάτι καλό μέσα σε όλα αυτά… Στον απόηχο της θλίψης, των οικονομικών προκλήσεων και του γενικού φόβου, μερικές φορές αισθάνεσαι ότι αυτό που μας λείπει περισσότερο είναι η ελπίδα.

Χωρίς καμία αμφιβολία ότι τα τελευταία δύο χρόνια ήταν μια πρόκληση. Αλλά από τη δική μας  οπτική γωνία, έχουμε δει ανθρώπους -συγγραφείς  με σπαθί τον λόγο τους να αγωνίζονται να απωθήσουν τα συναισθήματα άγχους, ανησυχίας, ακόμη και απελπισίας, να ξεσηκώνονται προκλητικά για να χτίσουν το μόνο πράγμα που όλοι χρειαζόμαστε περισσότερο: την ελπίδα. Και αν μη τι  άλλο στον ένα χρόνο που υπάρχει το nightcallers.gr  αλλά και τόσο άλλες παρόμοιες προσπάθειες, εσείς μας αγκαλιάζετε και μας δίνετε δύναμη να συνεχίζουμε.

Και γι’ αυτό, είμαστε ευγνώμονες.

Και σε όλους, και σε αυτούς που συνεχίζουν να γράφουν και σε αυτούς που επιμένουν να διαβάζουν, αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ για το θάρρος σας, και για την αφοσίωσή σας στα όνειρά σας. Βοηθάμε ο ένας τον άλλο, και όλοι μαζί τον κόσμο  να δει ότι η ιστορία μας δεν έχει τελειώσει ακόμα.  Και  πόσο μεγάλη είναι  η τιμή μας να συμμετέχουμε σε αυτό.

Μερικές φορές υπάρχει θλίψη στο ταξίδι μας, αλλά υπάρχει επίσης  και πολλή ομορφιά. Πρέπει να συνεχίσουμε να βάζουμε το ένα πόδι μπροστά από το άλλο ακόμα και όταν πονάμε, γιατί ποτέ δεν θα μάθουμε τι μας περιμένει ακριβώς γύρω από την επόμενη  στροφή.

«…Όλα είναι στο μυαλό και η ευτυχία είναι μια απόφαση. Αν αποφασίσουμε να σκεφτόμαστε με τρόπο που θα μας κάνει χαρούμενους, τότε θα γίνουμε χαρούμενοι.»Σ.Ταντικεν

Καληνύχτα!

Nightcallers.gr

manos

Σκέψεις, ερωτήσεις,αγωνίες ,προσωπικές αναζητήσεις την ώρα που όλα τα σημαντικά δείχνουν να κάνουν παύση.... Θέλουμε να ελπίζουμε πως μέσα από τις δικές μας θεωρήσεις ,θα βρείτε και εσείς αφορμές και απαντήσεις στα διλήμματα του προσωπικού σας μονοπατιού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

  1. Ο/Η Stella λέει:

    ” Dum anima est, spes esse dicitur” Κικέρων….
    ” Όσο υπάρχει η ψυχή, λέγεται πως υπάρχει ελπίδα”.
    Καλή χρονιά να έχουμε όλοι με υγεία.
    Καλημέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *